SKANDALOZNA PREPISKA NA TVITERU: Beba Balašević i novinar Njuz neta vređali patrijarha (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 25.Mar.2019, 12:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKANDALOZNA PREPISKA NA TVITERU: Beba Balašević i novinar Njuz neta vređali patrijarha (FOTO)

Neumesnu objavu novinara Njuz neta komentarisala je i poslanica u Skupštini Vojvodine sa liste Demokratske stranke Novinar Njuz neta Miroslav Vujović je na svom nalogu na društvenoj mreži Tviter objavio status kojim je vređao patrijarha SPC. "Je l' greh reći patrijarhu da ga p****i?", napisao je Vujović u svom tvitu. Njegovu neumesnu i skandaloznu objavu komentarisala je i poslanica u Skupštini Vojvodine sa liste Demokratske stranke i rediteljka Jelena Beba Balašević. "Zavisi. Preciziraj.", odgovorila je Beba Vujoviću.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

JE L' GREH REĆI PATRIJARHU DA GA P*PUŠI: Novinar Njuz neta zgrozio Srbiju ovom izjavom

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Mar.2019

Novinar Njuz neta Miroslav Vujović je na svom nalogu na društvenoj mreži Tviter objavio status kojim je vređao patrijarha SPC...Neumesnu objavu novinara Njuz neta komentarisalo je veliki broj korisnika Tvitera. je i poslanica u Skupštini Vojvodine sa liste Demokratske stranke..- Je l' greh reći...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.