SAVEST IM JE U KOMI: Doktori kažnjeni zbog selfija na mestu tragedije

Izvor: Večernje novosti, 13.Avg.2017, 01:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"SAVEST IM JE U KOMI": Doktori kažnjeni zbog "selfija" na mestu tragedije

Direktor hitnih službi ministarstva zdravlja Egipta Ahmed al-Ansari rekao je za AFP da je kao disciplinsku meru šest članova hitne pomoći premešteno u oazu Siva Egipatsko ministarstvo zdravlja sankcionisalo je šest doktora koji su se slikali ispred slupanih vozova u čijem sudaru je poginulo više od 40 ljudi, tako što ih je premestilo na službu u zabačene delove zemlje.Slike lekara hitne pomoći koji slikaju "selfi" ispred vozova izazvale su gnev javnosti, a jedan od >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << korisnika Tvitera napisao je da im je "savest u komi".Direktor hitnih službi ministarstva zdravlja Ahmed al-Ansari rekao je za AFP da je kao disciplinsku meru šest članova hitne pomoći premešteno u oazu Siva na zapad Egipta."Bio je to neprimeren postupak", rekao je on.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Šest egipatskih spasilaca kažnjeno zbog selfija

Izvor: Beta, 13.Avg.2017

Egipatske vlasti kaznile su šestoricu spasilaca zbog slikanja selfija na mestu teške železničke nesreće kod Aleksandrije.Više od 40 ljudi izgubilo je život u sudaru vozova u petak, što je jedna od najtežih železničkih nesreća u Egiptu tokom prethodnih godina.Fotografije ekipa hitne pomoći...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.