Rastali se Olimpija i Džejms, Amerikanac traži novi klub

Izvor: RTS, 29.Jul.2019, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rastali se Olimpija i Džejms, Amerikanac traži novi klub

Olimpija iz Milana i Majk Džejms sporazumno su raskinuli ugovor, objavio je italijanski klub na svom Tviteru.
Majk Džejms je u prošloj sezoni bio najbolji strelac Evrolige, prosečno je beležio 19.8 poena i 6.4 asistencije po utakmici, ali je novi trener Olimpije, Etore Mesina, rekao da mu se Amerikanac ne uklapa u planove za narednu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sezonu.

Olimpija je već dovela iskusnog NBA pleja Šelvina Meka, posle čega je Mesina rekao da ne vidi Džejmsa kao sastavni deo ekipe, što je povredilo nekadašnjeg košarkaša Panatinaikosa i Baskonije.
Ipak, posle nekoliko dana prepucavanja, klub i igrač našli su zajednički jezik, pa je ugovor raskinut na obostrano zadovoljstvo.
Džejms će karijeru verovatno nastaviti u nekom Evroligašu, a kao ozbiljan kandidat za njegovo angažovanje navodi se Makabi iz Tel Aviva.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Džejmsa "šutnuli" iz Armanija

Izvor: B92, 29.Jul.2019

Američki plejmejker Majk Džejms i italijanski klub Armani Olimpija Milano sporazumno su se rastali...Džejms je završio boravak u Milanu posle samo jedne godine, iako je prethodno potpisao trogodišnji ugovor...Iako je Amerikanac prethodno po Tviteru tvrdio da će biti "najveći navijač kluba" u...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.