RAKETE LETE NA SVE STRANE: Panika na utakmici, košarkaši zbog projektila završili na zemlji (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2021, 22:59

RAKETE LETE NA SVE STRANE: Panika na utakmici, košarkaši zbog projektila završili na zemlji (VIDEO)

Eskalacija sukoba izraelske vojske i Hamasa.

U poslednja 24 časa besne sukobi između izraelske vojske i Hamasa, a sve je eskaliralo danas lansiranjem velikog broja projektila na obe strane.

Ovaj sukob prekinuo je i meč druge lige Izraela između Makabi Ranane i Makabija Kirjat Mockina u poslednjoj četvrtini i to pri rezultati 84:60 kada je jedna osoba utrčala na teren kako bi sve prisutne upozorila na opasnost.

A basketball game in the center of Israel, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tonight

Video by @TherealIBBA pic.twitter.com/L9CknjybLD

— Arale Weisberg (@Aralos10) May 11, 2021

Na sreću niko od aktera utakmcie nije povređen, a došlo je i do prekida još jedne utakmice. Po oglašavanju uzbune zbog projektila ispaljenog na Rananu neki igrači su odmah legli na parket, dok su drugi odmah krenuli ka izlazu, da bi ubrzo svi napustili teren.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Sofija Tomala, devojka Lorisa Karijusa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.