Držao je njen poster na zidu, a Hale Beri sada ima odgovor za njega

Izvor: B92, 30.Avg.2018, 11:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Držao je njen poster na zidu, a Hale Beri sada ima odgovor za njega

Fotografije princa Harija od pre 15 godina iz srednje škole Iton (Eton) nedavno su obelodanjene i pružaju uvid obožavateljima u školski život vojvode od Saseksa i njegovog brata princa Vilijama. Na jednoj od fotografija se vidi na zidu okačen poster glumice Hali Beri u crvenoj haljini.

Glumica je isečena sa postera i tako okačena na centralno mesto na zidu Harijeve školske spavaće sobe, koja se ni po čemu ne razlikuje od uobičajenih tinejdžerskih soba.

Ona >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je sada putem Tvitera odgovorila princu Hariju, gde je uz tu fotografiju napisala "OK #Prince Harry, I see you!".

Pre nego što je napustio Iton Hari je napravio seriju fotografija u i oko škole.

Na nekima se vide članovi njegove porodice: otac princ Čarls, baka kraljica i brat princ Vilijem sa kojim igra polo.

Tu je i crno bela fotografija majke princeze Dajane.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.