Pretplata na verifikaciju naloga na Tviteru od idućeg petka

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 25.Nov.2022, 12:52

Pretplata na verifikaciju naloga na Tviteru od idućeg petka

NJUJORK – Tviter će okvirno ponovo pokrenuti funkciju pretplate na verifikaciju naloga sledećeg petka, napisao je danas u tvitu glavni izvršni direktor Ilon Mask, nakon što je odložio lansiranje takozvane “plave kvačice” ranije ove nedelje. Ova društvena mreža će koristiti različite boje za čekiranje organizacija i pojedinaca, naveo je Mask, prenosi Rojters. “Zlatna kvačica je […]
Vest Pretplata na verifikaciju naloga na Tviteru od idućeg petka objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"BOLNO, ALI NEOPHODNO" Mask vraća premijum servis na Tviter

Izvor: Blic, 25.Nov.2022

Ilon Mask objavio je danas da "Tviter" sledeće sedmice planira da ponovo pokrene premijum servis sa oznakama različite boje na korisničkim nalozima, nakon što prethodni pokušaj nije uspeo.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.