Prepiska Jeremića i Brnabićeve na Tviteru o povlačenju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Jan.2019, 00:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prepiska Jeremića i Brnabićeve na Tviteru o "povlačenju"

Predsednik NS Vuk Jeremić upitao je premijerku Anu Brnabić da li je tačna informacija, koja kruži u diplomatskim krugovima, da je obavestila predsednika Aleksandra Vučića da namerava da se povuče sa mesta premijerke, a Brnabić ga je upitala da li su to isti izvori iz kojih je čuo da Merkel neće da primi Vučića.

Jeremić je premijerku upitao putem Tvitera da li je tačna ta informacija i dodao: Ako je to istina, šta je razlog za tu Vašu odluku? Ako nije, oprostite >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << na uznemiravanju".

Brnabić mu je ironično odgovorila:

"Isti izvori koji su javili da Merkel neće da se vidi sa @avucic, da ga Putin ne uvažava, da ce izbori 4.11.2018? Pošto su se do sada pokazali kao pouzdani", napisala je Brnabić.

Premijerka je odala da planira da se koliko god bude trebalo, zajedno sa AV,"bori protiv talibanske politicke opcije @SavezzaSRB".

Jeremić je uzvratio Tvitom u kome kaže da nema mesta "uličarskoj nreakciji" premijerke.

"Ljubazno sam Vam postavio pitanje, @anabrnabic - jasno ostavljajuci mogućnost da informacija nije tačna - stvarno nema potrebe da se ulicarski reaguje...A stvarno niste razgovarali sa @avucic o povlacenju?", napisao je Jeremić.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Prepiska Jeremiće i premijerke na Tviteru: Da li ste razgovarali sa Vučićem o povlačennju?

Izvor: Blic, 14.Jan.2019

Predsednik Nove stranke Vuk Jeremić upitao je premijerku Anu Brnabić da li je tačna informacija, koja kružii u diplomatskim krugovima, da je obavestila predsednika Aleksandra Vučića da namerava da se povuče sa mesta premijerke, a Brnabić ga je upitala da li su to isti izvori iz kojih je čuo...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.