Predsednik Kolumbije: Svet treba da stavi tačku na diktaturu Madura

Izvor: Vostok.rs, 01.Jul.2019, 13:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsednik Kolumbije: Svet treba da stavi tačku na diktaturu Madura

Predsednik Kolumbije Ivan Duke pozvao je međunarodnu zajednicu da "završi" sa režimom Nikolasa Madura u Venecueli, nakon vesti o pogibiji, navodno, od mučenja, venecuelanskog oficira Rafaela Akoste Arevala.
„Svet treba da stavi tačku na ovu diktaturu (administracije Nikolasa Madura)“, napisao je Dukena Tviteru. Predsednik Kolumbije je dodao da se njegova država pridružila „osudi smrti kapetana Rafaela Akoste Aravela, koja je bila izazvana mučenjima za vreme njegovog boravka u zatvoru“. Državno tužilaštvo Venecuele saopštilo da je kapetan Rafael Akosta Arevalo, koji je uhapšen zbog pokušaja državnog udara, preminuo u zatvoru.

Nastavak na Vostok.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.