Poslednji dan je prelaznog roka, a Baloteli MORA da bude u centru pažnje! (video)

Izvor: Sportske.net, 31.Jan.2017, 21:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslednji dan je prelaznog roka, a Baloteli MORA da bude u centru pažnje! (video)

Mario Baloteli uživo na italijanskoj televiziji prati poslednji dan prelaznog roka i sve transfere koji se dešavaju u najjačim ligama na svetu.

Fudbaler Nice, Mario Baloteli, definitivno ostaje u tom klubu makar do kraja sezone, ali morao je danas da se nađe u centru pažnje.

Naime, on prati sve transfere u najjačim ligama na svetu, radi to na italijanskom "Skaj sportu", a stigao je na Tviteru da objavi jedan zanimljiv komentar.

"Devojke na Skaj >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sportu su definitivno interesantnije od transfera koji su objavljeni", napisao je on.

Bilo je tu i adekvatnih 'smajlića'.

Di sicuro è più interessante la ragazza che c'è su Sky sport calciomercato che gli acquisti che stanno facendo😳😜😘

— Mario Balotelli (@FinallyMario) January 31, 2017
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Baloteli je sa dve cice najbolje definisao smor od prelaznog roka (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 01.Feb.2017, 12:57

Moglo bi se reći da je za nama jedan vrlo dosadan prelazni rok...Kao da su samo Kinezi jurili igrače u poslednjih par meseci, dominirale su pozajmice, a jedino je možda slučaj Dimitrija Pajea bio neka vrsta sage...Zimski prelazni rok je najbolje opisao italijanski fudbaler, Mario Baloteli...- Devojke...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.