Izvor: RTS, 29.Okt.2020, 15:44

Poruka Vučića posle napada u Francuskoj: Terorizam nikada neće pobediti

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je da terorizam nikada neće pobediti moralne i ljudske vrednosti i da saoseća sa porodicama ubijenih u Nici. Pismo sa dubokim izrazima saučešća uputio je i predsednik Skupštine Ivica Dačić.
Vučić je to napisao na Tviteru, povodom dva napada u Francuskoj, u Nici i Avinjonu.

"Naše misli su sa porodicama ubijenih u terorističkom napadu u Nici, narodom Francuske i predsednikom Emanuelom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Makronom. Terorizam nikada neće pobediti moralne i ljudske vrednosti koje delimo", napisao je Vučić.
Predsednik Narodne Skupštine Ivica Dačić uputio je u svoje i u ime Skupštine izraze saučešća predsedniku francuske Nacionalne skupštine Rišaru Feranu, francuskim poslanicima i porodicama nastradalih.
U pismu je naveo da je duboko pogođen vešću o brutalnom terorističkom napadu koji se dogodio u Nici i njegovim tragičnim posledicama.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Vučić o napadu u Nici: Terorizam nikada neće pobediti

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 29.Okt.2020

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je da terorizam nikada neće pobediti moralne i ljudske vrednosti i da saoseća sa porodicama ubijenih u Nici. On je to napisao na Tviteru, povodom dva napada u Francuskoj, u Nici i Avinjonu. "Naše misli su sa porodicama ubijenih u terorističkom napadu...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.