Pobednik na Tviteru i Instagramu putuje u Baku na Evropske igre

Izvor: Blic, 09.Mar.2015, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobednik na Tviteru i Instagramu putuje u Baku na Evropske igre

Srpski sportisti koji će biti učesnici prvih Evropskih igara u Bakuu (od 12. do 28. juna), džudista Aleksandar Kukolj, biciklistkinja Jovana Crnogorac i olimpijska šampionka u tekvondou Milica Mandić, pozvali su građane da se takmiče na društvenim mrežama za vrednu nagradu.

Pobednik na Tviteru i Instagramu osvojiće odlazak na svečanu ceremoniju otvaranja Evropskih igara i šansu da podrži tim Srbije u najsvečanijem trenutku - defileu nacija, preneo je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Olimpijski komitet Srbije (OKS).

Svi koji žele da učestvuju u ovom takmičenju treba da postave svoju fotografiju ili video sa natpisom #HelloBaku, uz objavu postave hashtag #HelloBaku i tag @Baku2015 za Twitter ili @BigInBaku za Instagram.

Pobednik će biti izabran na osnovu kreativnosti i kvaliteta fotografije, odnosno video snimka. Nakon toga, Baku tim će ga kontaktirati putem pomenute dve društvene mreže.

Foto i video takmičenje #Heloo Baku traje do 31. marta, a na konkursu mogu učestvovati svi oni čije će se zemlje takmičiti u Bakuu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.