Ovo nije za crveni, ovo je za zatvor, a u Brajtonu se biju i među sobom (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 24.Avg.2019, 19:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo nije za crveni, ovo je za zatvor, a u Brajtonu se biju i među sobom (VIDEO)

Napadač Brajtona Florin Andone na isteku pola sata meča protiv Sautemptona, dobio je direktan crveni karton. Rumun je divljački startovao na protivničkog beka Jana Valerija i isključenje je najblažamoguća kazna koja ga je snašla.
Na meču MLS lige Nju Ingland – Čikago, naša kladionica nudi kvotu 1.70 za duplu šansu X2.
Andone je direktno, đonom, zgazio na Valerijev list. Samo čudo je igrača “svetaca” spasilo teže povrede. Kevin Frend je bez trunke razmišljanja >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << pokazao rumunskom fudbaleru crveni karton.
 
Andone😶😶😶 #BHASOU pic.twitter.com/6tzAwCV3Fh
— #12AFA (@Khalid_JV14) August 24, 2019
Nekadašnji fudbaler Arsenala Pol Merson, sada stručni TV komentator, bio je oštar u oceni Andoneovog starta.
Ovo je prekršaj za najmanje pet crvenih kartona – rekao je Merson.
Šta se dešavalo u Andoneovoj glavi, verovatno samo on zna. Ali, sasvim je sigurno da se u Brajtonu nešto čudno dešava. Dok su polazili na zagrevanje, Brazilac Bernardo je iz čista mira šutnuo Andonea. Dok se Rumun krstio i čudio, saigrač mu je objašnjavao zašto je to uradio. To bi bilo interesantno čuti.
It’s almost as if Bernado knew Andone was going to be a prick… 😅 https://t.co/SGiAMUmHTA
— The Greatest Gull (@GullGreatest) August 24, 2019
Nešto kasnije, Andone umalo da obogalji Valerija. Čudno popodne u Brajtonu.


The post Ovo nije za crveni, ovo je za zatvor, a u Brajtonu se biju i među sobom (VIDEO) appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.