Ovo je šut Teodosića koji je mogao CSKA da odvede u finale (video)

Izvor: Sportske.net, 19.Maj.2017, 20:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je šut Teodosića koji je mogao CSKA da odvede u finale (video)

Teodosić je danas bio najbolji na terenu, ali će se to zaboraviti, pamtiće se ovaj šut, kao i promašeno slobodno bacanje u poslednjem minutu utakmice protiv Olimpijakosa.

Miloš Teodosić je danas bio možda i najbolji košarkaš na terenu, iako je odsustvovao nekoliko nedelja pre ovog Fajnal fora u Istanbulu.

Postigao je 23 poena, ali je jedan od tragičara.

On je uzeo poslednji napad nakon skoka u odbrani, uputio je šut na 6 sekundi do kraja, ali je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << promašio.

Pogledajte kako je to izgledalo...

CSKA Moskova - Olympiacos maçının kırılma anı! Teodosic takımını böyle yaktı #F4Glory pic.twitter.com/1fAtNKxpYy

— Gamaspor (@gamaspor) May 19, 2017
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Da li je Teo imao bolje rešenje? Pogledajte kobni promašaj koji je odveo Olimpijakos u finale! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 19.Maj.2017

Košarkaši CSKA poraženi su od Olimpijakosa sa 82:78, a u ključnim trenucima Miloš Teodosić je preuzeo odgovornost i nije se proslavio...Ostao je Teo na jednoj evroligaškoj tituli, pošto je šest sekundi pre kraja promašio šut za +1. Probao je preko Papapetrua da gađa, imao je zalet i dobar...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.