OVAKAV GOL NIKADA NISTE VIDELI: Tadić zatresao mrežu na URNEBESAN način (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Sep.2019, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVAKAV GOL NIKADA NISTE VIDELI: Tadić zatresao mrežu na URNEBESAN način (VIDEO)

Pogađa iz svih situacija.

Fudbaleri Ajaksa u ovim trenucima igraju meč sa Herenvenom na svom stadionu, a vodeći gol za Kopljanike postigao je Dušan Tadić u 14. minutu utakmice.

Ajaks je imao slobodan udarac iz sjajne pozicije, a loptu je uzeo Klas Jan Huntelar. Iskusni centarfor je šutirao, a lopta je pogodila Tadića koji nije uspeo da joj podigne, ali je dobila takav efe i završila je u mreži gostiju.

Dusan Tadić ⚽️

Huntelaar 🅰️

1-0 Ajaxpic.twitter.com/GkAw7WdGKa

— KierownikWodopoju (@BoyBetterKn0wn_) September 14, 2019

Pogledajte rezultate
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bizaran gol Dušana Tadića (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 14.Sep.2019

Navikao nas je Dušan Tadić na golove u dresu Ajaksa, ali ovaj protiv Herenvena u šestom kolu Eredivizije pamtiće verovatno do kraja života. Hoće ga lopta i mreža.. Kvota u kladionici MaxBet na pobedu Ajaksa protiv Lila u Ligi šampiona je 1.55.. Naime, igrao se 14. minut meča na “Johan Krojf...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.