ODE TRINKIJERI: Porukom na Tviteru oprostio se od navijača! Zna se i gde je sada (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jun.2020, 18:34

ODE TRINKIJERI: Porukom na Tviteru oprostio se od navijača! Zna se i gde je sada (FOTO)

Ostaje nedomica među navijačima crno-belih.

Andrea Trinkijeri otišao je iz Beograda i vratio se u Milano. Italijanski stručnjak ostavio je kratku poruku na Tviteru i šokirao navijače Partizana u šoku.

Popularni Trinki je samo kratko napisao kratko da se vraća u Italiju i da će se sećati nezaboravnih trenutaka i najboljih navijača.

I’m back Home 🇮🇹 !! Unforgettable time and the best fans....🏀🖤🤍🖤🤍🖤🤍 pic. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << twitter.com/9StAsgS0o8

— Andrea Trinchieri (@andreatrinkieri) June 23, 2020

Usledili su brojni komentari pristalica crno-belih. Svi su u dilemi da li je otišao na kraći odmor do početka priprema za novu sezonu ili se rastao sa timom iz Humske.

Barselona je ispustila prvo mesto na tabeli Primere i sada nema pravo na grešku, a kec se plaća kvotom 1,38. Pogledajte i ostale kvote MOZZART kladionica za meč Barselona – Atletik Bilbao.

Ovo su samo neka od pitanja:

- Coach, vraćaš se nazad u nove bitke, zar ne?

- Nemoj da bude da odlaziš...

- ДЕ ЋЕШ БРЕ???

Odgovora za sada nije bilo... sve dok se ne oglasi sam Trinkijeri ili predsednik Partizana Ostoja Mijailović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.