Ne propustite - Utakmica Voždovca i Javora ima najavu godine! (video)

Izvor: Sportske.net, 16.Avg.2019, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne propustite - Utakmica Voždovca i Javora ima najavu godine! (video)

Fantastično je ono što Voždovac i Javor rade na Tviteru.

Ekipa Voždovca dočekuje Javor danas od 20 časova, a ono što se dešavalo na društvenim mrežama u susret ovom duelu je nešto što moramo objaviti.

Odavno već Voždovac na Tviteru objavljuje zanimljiv i duhovit sadržaj, možda i po ugledu na nemačke timove među kojima briljira Borusija iz Menhengladbaha, a sada im se priključio i Javor.

Evo kako izgleda najava ovog duela u režiji >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Javora i Voždovca, vodio se pravi mali rat.

Počelo je najavom iz Ivanjice, objavljena je fotografija filma "U Zmajevom gnezdu" sa Brus Lijem, a onda je Voždovac odgovorio u Mamićevom stilu.

За два дана излазимо на мегдан Змајевима. 🔥 #LjuljajJavore #JavorMatis ⚪🔴⚪ pic.twitter.com/5jCCvh8Ukg

— ФК Јавор Матис (@FKJavorMatis) August 14, 2019
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.