Napadi na Milenu Ivanović ne prestaju: Ovoga puta Tatjana Vojtehovski udarila na udovicu ubijenog Olivera (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Nov.2018, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napadi na Milenu Ivanović ne prestaju: Ovoga puta Tatjana Vojtehovski "udarila" na udovicu ubijenog Olivera (FOTO)

Napadi na Milenu Ivanović, suprugu ubijenog Olivera Ivanovića i dalje ne prestaju. Zbog toga što je podržala rad Vlade Srbije konstantno je izložena novim udarima

Voditeljka Tatjana Vojtehovski na društvenim mrežama postavila je post povodom predavanja koje Milena Ivanović treba da održi na "Pravnom fakultetu" u Beogradu na temu ubistvo njenog supruga i temu žena u politici.

Međutim, Tatjani Vojtehovski iz nepoznatog razloga smeta to što će Milena biti predavač >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na ove teme, pa je na Tviteru pozvala studente tog fakulteta da bojkotuju njeno predavanje.

"Poštovani studenti, budući advokati, sudije, tužioci, učinite da učionica B117 ostane prazna i tako pokažite da ste dostojni buduće profesije", napisala je Vojtehovski.

Poštovani studenti,

budući advokati, sudije, tužioci,

učinite da učionica B117 ostane prazna i tako pokažite da ste dostojni buduće profesije. pic.twitter.com/hiEnT4imqt

— Tatjana Vojtehovski (@TVojtehovski) November 12, 2018

Ovo je samo jedan u nizu napada na udovicu Olivera Ivanovića. Šminkerka Jelena Maćić brutalno je vređala Milenu, a više o tome čitajte KLIKOM OVDE!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.