NASTAVIO BORBU PROTIV VETRENJAČA: Tramp i dalje osporava rezultate izbora

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Nov.2020, 00:28

NASTAVIO BORBU PROTIV VETRENJAČA: Tramp i dalje osporava rezultate izbora

Iako se ne pojavljuje u javnosti, Tramp nastavlja da nezadovoljstvo izražava na Tviteru

Američki predsednik Donald Tramp ne odustaje od tvrdnji o izbornoj prevari, a njegova kampanja traži nova prebrojavanja glasova u nekim državama.

iznoseći neutemeljene tvrdnje o izbornoj prevari.

Zvaničnici u Viskonsinu kao i u Džordžiji, rekli su da novo prebrojavanje glasova u tim državama neće poništiti rezultat izbora po kojima je Džo Bajden pobedio.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Tramp takođe osporava rezultate i u Mičigenu. Danas je tvrdio da je broj glasova prebrojanih u Detroitu, uporištu demokrata i najvećem gradu u Mičigenu, veći od broja stanovnika.

The Great State of Michigan, with votes being far greater than the number of people who voted, cannot certify the election. The Democrats cheated big time, and got caught. A Republican WIN!

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) November 18, 2020

- U Detroitu ima mnogo više glasova nego ljudi. Ništa ne može da opravda ogromnu prevaru. Pobeđujem u Mičigenu - naveo je on na Tviteru.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.