Ministar tvrdi da je neko pokušao da ga ubije, nakon posete Nišu primetili olabavljene šrafove na autu

Izvor: JužneVesti.com, 24.Feb.2021, 21:14

Ministar tvrdi da je neko pokušao da ga ubije, nakon posete Nišu primetili olabavljene šrafove na autu

Dva dana nakon što je ministar Ratko Dmitrović bio u poseti Nišu, iz Ministarstva za brigu o porodici saopštili su da su u povratku za Beograd primetili da su na levom prednjem točku odvrnuti svi šrafovi, a na drugom olabavljeni i da je srećom ministar na vreme rekao da stanu. On je na Tviteru napisao da je to klasičan pokušaj ubistva.

Ministarstvo na čijem je Dmitrović čelu je saopštilo, dva dana nakon službenog >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << puta u Niš, da je neko na službenim kolima "škoda superb" olabavio šrafove na prednjim točkovima, a da su vozač Vlade i ministar to primetili na izlazu iz grada.

Na izlazu iz Niša, a pre uključenja na auto-put za Beograd, vozač i ministar osetili su čudan zvuk koji je dolazio s prednje strane vozila. Zaustavili su kola i ustanovili da su na prednjem levom točku odvrnuti svi šrafovi, od kojih su tri pala na zemlju pri samom dodiru. Na desnom prednjem točku šrafovi su bili olabavljeni - navode u saopštenju.

Dmitrović je ubrzo nakon saopštenja na svom Tviter profilu napisao da su dva puta pokušali da ga likvidiraju, a da je ovo što se desilo u Nišu - klasičan pokušaj ubistva i pita kome to treba danas.

BILA SU DVA POKUŠAJA MOJE LIKVIDACIJE, 90-ih u HRV.

Krajem 1995. u Beogradu, odustalo se, u zadnji čas, od plana da budem ubijen. Dva svedoka još su živa.

KOME DANAS TREBA MOJE UBISTVO?

Odvrtanje šrafova na prednjim točkovima mojih kola, pre dva dana, klasičan je pokušaj ubistva.

U Ministarstvu naglašavaju da je srećom vožnja na vreme prekinuta, jer je mogla tragično da se okonča.

Kažu i da MUP intenzivno istražuje ovaj slučaj, ali oni tvrde da po elementarnoj tehničkoj proceni šrafovi nisu mogli da se olabave sami, već uveravaju da je to "moguće jedino delovanjem ljudskog faktora".

Iz niške policije potvrdili su jedino da je slučaj prijavljen i za više detalja uputili na tužilaštvo.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dmitrović o sabotaži automobila: Pokušali su da me ubiju

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Feb.2021

Ratko Dmitrović, ministar za brigu o porodici i demografiju u Vladi Republike Srbije okarakterisao je kao klasičan pokušaj ubistva to što je neko odvrnuo šrafove na točkovima njegovog službenog automobile.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.