Merilend: Radnica farmaceutske kompanije ubila troje, troje ranila pa pucala sebi u glavu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Sep.2018, 17:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Merilend: Radnica farmaceutske kompanije ubila troje, troje ranila pa pucala sebi u glavu

Pucnjavu u Merilendu u kojoj su tri osobe ubijene, a tri ranjene, započela je 26-godišnja žena koja je potom sebi oduzela život, izjavio je danas policijski zvaničnik u toj saveznoj američkoj državi.

Do pucnjave je došlo jutros u distributivnom centru farmakološke kompanije "Rajt ejd", ubrzo pošto je ta žena, koja je privremeno bila zaposlena u toj kompaniji, stigla na posao.

Policija je na mesto događaja u Aberdinu, u okrugu Harford u Merilendu, stigla u >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << roku od pet minuta, kazao je na konferenciji za novinare šerif Džefri Geler, prenosi Rojters.

On je kazao da je pucnjava počela ispred kompanije, a da se završila unutar zgrade.

Žena koja je izvela napad identifikovana je samo kao 26-godišnja privremena radnica kompanije, čija je poslednja registrovana adresa stanovanja bila u okrugu Baltimor, oko 55 kilometara jugozapadno od kompanije "Rajt ejd".

Nakon što je pištoljem usmrtila tri osobe,a još tri ranila, ona je pucala sebi u glavu.

Geler je prethodno istakao da više ne postoji nikakva opasnost na mestu pucnjave, a guverner Merilenda je u saopštenju poručio da njegov kabinet pomno prati situaciju i da je država spremna da pruži svaku vrstu pomoći.

Prema rečima šerifa Gelera, istražitelji još nisu uspeli da otkriju konkretan motiv napada, a veruje se da je bio podstaknut nezadovoljstvom koje je bilo povezano s poslom.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Četiri osobe poginule u pucnjavi u Merilendu

Izvor: NoviMagazin.rs, 20.Sep.2018

Četiri osobe, među kojima i napadač, poginuli su u pucnjaci u američkoj saveznoj državi Merilend gde su tri osobe ranjene, saopštila je večeras lokalna policija u SAD...Napadač je prema prvim informacijama žena koja je potom izvršila samoubistvo...Žena od 26 godina, koja je radila u skladištu...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.