Izvor: RTS, 05.Jun.2021, 23:24

Medžik priznao grešku, proglasio Jokića MVP-jem

Legendarni Irvin Medžik Džonson sada više nema dilemu ko je najkorisniji igrač sezone – Nikola Jokić.
Jokić nosi Nagetse na ramenima ove sezone, bez pomoći povređenog Mareja, a u fenomenalnoj seriji Denver je izbacio Portland

Legendarni Medžik je "tipovao" na Portland i sjajnog Lilarda, ali je momak iz Sombora naterao Džonsona da prizna grešku. 
"Priznajem kada nisam u pravu. Rekao sam da će Portland izbaciti Denver. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Čak i bez Džamala Mareja, Nagetsi su odličan tim koji predvodi MVP sezone - Nikola Jokić", napisao je Medžik na Tviteru.
U trci za prestižnu nagradu su Jokić, Džoel Embid iz Filadelfije i Stef Kari iz Golden Stejta. 
Donedavno je Džonson u izjavama isticao Džoela Embida kao glavnog favorita za nagradu, ali je Jokić nizom sjajnih igara uspeo da promeni i njegovo mišljenje.

I fantastični Lilard, koji je blistao protiv Denvera, uostalom i čitave sezone, smatra da titulu najkorisnijeg igrača zaslužuje srpski košarkaš
Nagetsi su nakon pobede u Oregonu obezbedili prolaz u polufinale Zapadne konferencije, gde će igrati sa Finiksom.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.