Mađarska testira sve olimpijce; Desetak je pozitivno

Izvor: B92, 31.Mar.2020, 18:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mađarska testira sve olimpijce; "Desetak je pozitivno"

Srpski plivač Čaba Silađi otkrio je da je "desetak" mađarskih plivača pozitivno na koronavirus.

Silađi je napomenuo da ta država testira sve olimpijce.

"Desetak mađarskih reprezentativaca u plivanju pozitivno na covid-19. Svi su bez simptoma, ali pošto država testira sve olimpijce, saznali su lošu vest", napisao je Silađi na Tviteru.

Da se država nije odlučila na takav >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << potez, olimpijci najverovatnije nikada ne bi ni saznali (pošto su asimptomatični) da su pozitivni na novi virus.

"Zato #ostanikodkuće jer, iako se osećaš dobro možeš biti nosilac zaraze i potencijalna pretnja drugima!", dodao je Silađi.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Silađi: Desetak mađarskih plivača pozitivno na virus korona

Izvor: Radio 021, 31.Mar.2020

Srpski plivač Čaba Silađi otkrio je da je "desetak" mađarskih plivača pozitivno na koronavirus...Silađi je napomenuo da ta država testira sve olimpijce..."Desetak mađarskih reprezentativaca u plivanju pozitivno na covid-19. Svi su bez simptoma, ali pošto država testira sve olimpijce, saznali...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.