MATIJA BEĆKOVIĆ Zavirite u svaki ugao života, nikad se ne zna gde je sreća

Izvor: Piplmetar.rs, 16.Dec.2017, 18:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MATIJA BEĆKOVIĆ Zavirite u svaki ugao života, nikad se ne zna gde je sreća

Taj fantastični Matija Bećković uči nas životu u svojim citatima na Tviteru. Toliko nam je mudrosti svojim stihovima podario, da nismo mogli da odolimo a da s vama ne podelimo mudrost o životu.
O tome kako biti srećan govorili su mnogi, ali samo neki su znali da pogode suštinu. Kao Matija.
Rekao je:
– Hodajte kroz život otvorenih očiju i s verom. Zavirite u svaki ugao – nikad se ne zna gde je sreća. >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Sreća je slepa. Na sreću svako ima pravo – a potom dodao:
Foto Youtube, piplmetar – Sreća ne zna za razlike u boji kože, polu, socijalnom položaju, titulama i slično. Sreća je velika šansa za sve.
Ходајте кроз живот отворених очију и с вером. Завирите у сваки угао – никад се не зна где је срећа. Срећа је слепа. На срећу свако има право. Срећа не зна за разлике у боји коже, полу, социјалном положају, титулама и слично.
Срећа је велика шанса за све …
— Матија Бећковић (@beckovicmatija) November 23, 2017

Pročitajte još o Bećkoviću ovde.
(Piplmetar.rs)

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.