MAČVAN NIJE MOGAO DA PREĆUTI: EVO šta je Milan objavio na TVITERU! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Sep.2019, 18:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MAČVAN NIJE MOGAO DA PREĆUTI: EVO šta je Milan objavio na TVITERU! (FOTO)

Podrška stiže od doskorašnjeg reprezentativca.

Posle poraza od selekcije Argentine i kritike i podrška je dolazila sa raznih strana, ovog puta oglasio se bivši reprezentativac Milan Mačvan.

Podsetimo, ''Orlovi'' su poraženi od ''Gaučosa'' 97:87 u četvrtfinalu Svetskog prvenstva u Kini, preostaje borba od petog do osmog mesta i borba za Olimpijske igre.

Milan Mačvan igrao je kvalifikacije za prvenstvo koje se trenutno održava, i pomogao ekipi da uopšte >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na ovom takmičenju.

On je nakon utakmice dao podršku svojim nekadašnjim saigračima.

Treba biti Srbin i kada se gubi,Srbija do Tokija,glavu gore i idemo po OI 🇷🇸

— Milan Macvan (@MilanMacvan13) September 10, 2019

Na svom Tviter profilu napisao je jake reči, koje teraju naše reprezentativce da ne odustaju, i da nije kraj šampionata.

''Treba biti Srbin i kada se gubi, Srbija do Tokija, glavu gore i idemo po OI'' - napisao je Mačvan.

Pogledajte rezultate
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.