Izvor: Luftika.rs, 17.Jan.2022, 18:06

Lovreković sa buketom tražio Mariniku, a završio izbačen na trotoar (VIDEO)

Tomislav Lovreković, koji je proveo mesec dana u zatvoru zbog pretnji smrću Mariniki Tepić, a zatim je gađao kokoškom na konferenciji za novinare, došao je danas u sedište SSP-a, u nameri da je uznemirava i progoni, saopštila je Stranka slobode i pravde.
Nekada novinar, Lovreković je sada bez posla, pa se proslavio maltretiranjem Marinike Tepić.
Snimak ovog skandala je objavljen i na Tviteru. Lovreković je sa buketom cveća došao ispred sedišta ove stranke ali se na >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << ulazu sukobio i sa obezbeđenjem i sa Đilasom.
– Ti jednoj ženi pretiš. Ti si čovek koji je rekao da je Ćuruvija trebalo da bude ubijen. Ti si dečko bolestan – rekao je Đilas obraćajući se Lovrekoviću.
Lovreković je proganjajući Mariniku Tepić došao u prostorije SSP-a. Psovao je i vređao.
Iznet je napolje.
Poruka za njegovog šefa:
Mariniku nećete zastrašiti,kao i nijednog borca za slobodu i pravdu. Nikada nikoga nećemo napasti, ali ni dozvoliti da nas neko napada i maltretira. pic.twitter.com/x3tjf1cBLW
— Dragan Djilas (@DraganDjilas) January 17, 2022

SSP je saopštio da je Aleksandar Vučić osmislio novi radikalski metod napada na potpredsednicu SSP Mariniku Tepić.
Za to je izabrao Tomislava Lovrekovića, njenog ličnog i direktnog progonitelja. Čovek koji je već proveo mesec dana u zatvoru zbog pretnji smrću Tepićevoj, a zatim je gađao živom kokoškom na konferenciji za novinare kako bi je povredio, došao je danas oko 14 sati u sedište SSP-a, sa jedinom idejom da je kao nosioca liste ujedinjene opozicije uznemirava i progoni”, piše u saopštenju.
Kako se navodi, Lovreković, koji je nedavno objavio i “film” u kome se kao na poternici preti slobodnim novinarima i političarima, među kojima su Marinika Tepić i Dragan Đilas, ovog puta pokušao je da dođe do nje došavši do prostorija SSP-a.
“Pošto je vređao i psovao i nije želeo da odustane od namere da dođe do Tepićeve te je legao na asfalt ispred prostorija stranke, iznet je na trotoar, kao i njegov i Vučićev uzor Vojislav Seselj. Pozvana je i policija koja je stigla u izuzetno kratkom roku. Mariniku Tepić neće zastrašiti, kao i nijednog drugog borca za slobodu i pravdu u Srbiji. Nikada nikoga nećemo napasti, ali nećemo dozvoliti ni da nas bilo ko napada i maltretira”, saopšteno je iz SSP.
Tomislav Lovreković već odležao 30 dana jer je Mariniki Tepić pretio smrću, a sada je gađao kokoškom

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.