LSL - Voša izgubila vojvođanski derbi, sigurne Nišlije, čarapani nastavili niz!

Izvor: Sportske.net, 08.Dec.2019, 18:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LSL - Voša izgubila vojvođanski derbi, sigurne Nišlije, "čarapani" nastavili niz!

Na programu je bio i "derbi Tvitera".

U terminu od 15 časova danas je odigrano pet utakmica 20. kola Linglong Superlige Srbije.

TSC iz Bačke Topole ostvario je pobedu nad Vojvodinom u malom vojvođanskom derbiju. U Senti je bilo 2:0 za nominalnog domaćina, a Voši su presudili Borko Duronjić u 33. i Vladimir Silađi u 85. minutu igre.

Radnički je u Nišu bio siguran protiv Mladosti iz Lučana, domaćin je slavio sa 3:0. Pogađali su redom Lazar >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Đorđević u 21, Ivan Ostojić u 70. i Riota Noma u 87. minutu.

U "derbiju Tvitera" kako su nazvali susret Javora i Voždovca, Beograđani su u Ivanjici odneli čitav plen pobedom od 2:1. Sve je dobro krenulo po domaćina koji je poveo u 23. minutu golom Nikole Petkovića, ali su "zmajevi" preokrenuli rezultat pogocima Aleksandra Stanisavljevića u 43. i Marka Gorgijevskog u 59. minutu susreta.

Proleter je u napravio iznenađenje u Novom Sadu pobedivši Čukarički sa 2:1. Novosađani su poveli u 33. minutu preko Milana Mirosavljeva, a u finišu prvog poluvremena Babić je promašio penal i tako propustio priliku da udvostruči prednost svoje ekipe. To je u 49. minutu kaznio Marko Docić koji je doneo izjednačenje "brđanima" sa penala. Međutim, njegov gol nije bio dovoljan da Beograđani izbegnu poraz pošto je Siniša Babić ispravio promašaj u prvom poluvremenu i savladao Petrovića u 72. minutu.

Napredak je u Kruševcu pobedio Mačvu sa 2:1, Miroslav Bjeloš je doveo svoj tim u vođstvo u 17. minutu, da bi Filip Božić izjednačio na početku drugog poluvremena. Ipak, drugim golom Bjeloša "čarapani" su ostvarili veoma bitnu pobedu na domaćem terenu i to nakon trijumfa u Humskoj.

Radnik je u Surdulici bio bolji od Inđije golovima Evgena Pavlova u 46. i Nemanje Tomića u 61. minutu meča.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TSC bolji od Voše, Voždovac dobio "Tviter derbi" u Ivanjici

Izvor: RTS, 08.Dec.2019

Fudbaleri TSC-a iz Bačke Topole pobedili su kao domaćini ekipu novosadske Vojvodine sa 2:0, u derbi meču 20. kola Linglong Superlige Srbije. "Zmajevi" sa Voždovca posle peokreta bolji od Javora u maglovitoj Ivanjici u "Tviter derbiju". ...

Nastavak na RTS...

FOTO, VIDEO: Magla na utakmici Javora i Voždovca toliko gusta da publika nije videla ništa

Izvor: Radio 021, 08.Dec.2019

Utakmica Superlige Srbije između Javora i Voždovca odigrana je u jedva regularnim uslovima na Gradskom stadionu Ivanjica, a susret je na kraju završen pobedom gostujuće ekipe rezultatom 2:1...Domaćin se prvi radovao, a strelac za vođstvo Javora bio je Petković u 23. minutu. Prvo poluvreme završeno...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.