Koliko su ovoga bili željni Ikardi i Dibala! (video)

Izvor: Sportske.net, 21.Nov.2018, 11:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koliko su ovoga bili željni Ikardi i Dibala! (video)

Dve argentinske zvezde otvorile noćas konto!

Argentinci su i u drugom prijateljskom meču savladali Meksiko, igralo se u Mendozi, a golova uvek željni Maurito Ikardi je pogodio mrežu već posle dva minuta. Trenutak koji će pamtiti, njegov prvenac za "Gaučose".

U finišu, brza kontra domaćina, Simeone je poslužio Dibalu koji postavlja konačnih 2:0, isti rezultat kao u Kordobi za vikend. Meksiko je imao više loptu u posedu, ali je Argentina zasluženo slavila. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Historical night for Argentina! 🇦🇷

Icardi & Dybala grab their debut goals! 🔥pic.twitter.com/8NG6sbeMsk

— Adriano Del Monte (@adriandelmonte) 21. новембар 2018.

Pod novim selektorom Skalonijem, Argentina je dobila četiri meča, ima remi i poraz od Brazila u kome su primili jedini gol.

U ostalim utakmicama noćas, Čile je dobio Honduras sa 4:1, iskupio se za neuspeh protiv Kostarike, i dva puta Vidal, Sanćez i Kastiljo sa penala su bili strelci za "La Rohu".

Kostarika je nastavila da deli lekcije po Južnoj Americi, dobili su Peru, odlučio je Žoel Kempbel u finišu sa bele tačke.

Ener Valensija je doneo pobedu Ekvadoru protiv Paname...

Argentina - Meksiko 2:0

Čile - Honduras 4:1

Peru - Kostarika 2:3

Panama - Ekvador 1:2

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.