KUNEM SE ALAHOM, OVO JE TEK POČETAK: Na Tviter nalogu bečke policije osvanula upozorenja terorističkih napadača FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Nov.2020, 08:40

"KUNEM SE ALAHOM, OVO JE TEK POČETAK": Na Tviter nalogu bečke policije osvanula upozorenja terorističkih napadača FOTO)

Samo nekoliko minuta nakon objave, na Tviteru bečke policije su se pojavile pretnje.

Na zvaničnom Tviter nalogu bečke policije koja je objavom upozorila građane na teroristički napad koji se odvija u austrijskoj prestonici pojavile su se zastrašujuće pretnje neidentifikovanog islamiste. Policija još uvek nije izdala zvanično saopštenje povodom pomenutog islamiste.

Napadi su izvršeni na šest lokacija, a za sada je potvrđeno troje mrtvih, uključujući >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i jednog teroristu, mada pojedini mediji prenose da ima najmanje sedam žrtava.

- Kunem se Alahom, ovo je tek početak - napisao je izvesni Abdilmuntakim al Iraki.

- Uz Alahovu volju, ova bitka se neće završiti u Iraku ili Siriji. Pobedićemo. Pripremite se, jer je borba tek počela - naveo je, a nalog hyurtay koji je nakon nekoliko minuta ugašen.

Sa istog naloga je ranije danas objavljena sledeća poruka: "Pripremili smo vam iznenađenje".

Policija je potvrdila da su napadi izvedeni na šest različitih mesta u Beču, a izvršitelji su nosili sa sobom duge cevi. Jedan napadač je ubijen, više civila je teško ranjeno.

Prema prvim zvaničnim izveštajima, u bečkim bolnicama ima 15 povređenih.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.