KRALJINA: Lažni Nejmar se slika sa navijačima, ulazi na stadione, šta tek radi sa devojkama (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Nov.2022, 14:23

KRALJINA: Lažni Nejmar se slika sa navijačima, ulazi na stadione, šta tek radi sa devojkama (VIDEO)

Uživa zbog svoje sličnosti sa Brazilcem.

Svega ima na Mundijalu. Dok se brazilski fudbaler Nejmar se oporavlja od povrede koju je dobio u meču sa Srbijom, njegov dvojnik uživa u Kataru.

Ovaj momak je nedavno, za vreme meča Švajcarske i Brazila, napravio pravu pometnju među navijačima kada je ušao na tribinu sa pristalicama selekcije iz Južne Amerike.

Neymar’s look-alike fooled the Qatari stadium security & got into restricted access on the pitch >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 😂😂😂

pic.twitter.com/75LNiCOMbK

— ⋆𝗡𝗲𝘆𝗺𝗼𝗹𝗲𝗾𝘂𝗲 🇧🇷 (@Neymoleque) November 30, 2022

Čak su i brojni brojni fotoreporteri jurili da ga uslikaju uslikali verujući da je to prva vedeta Brazila.

Ostaje samo da se zapitamo šta sve radi sa devojkama koje će prepričavati kako su bile sa Nejmarom. Ma lepo je i njima i njemu, to je bitno.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Lažni Nejmar nastavlja da pravi šou u Kataru

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 30.Nov.2022

Ovaj neverovatan primerak kopije najboljeg fudbalera Brazila i dalje uspeva da ubedi sve oko sebe da je on zapravo original Dok se pravi Nejmar odmara i oporavlja od povrede koju je zaradio na meču sa Srbijom, dotle njegov dvojnik, momak koji je pljunuti on, kupi svu slavu u Kataru. Ovaj momak je...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.