KAKVA ZEMLJA!  Bojsi iz Mućki pružio podršku Uragankama i Srbiji! Njegov komentar odjeknuo kao grom! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Maj.2021, 12:22

KAKVA ZEMLJA! Bojsi iz Mućki pružio podršku Uragankama i Srbiji! Njegov komentar odjeknuo kao grom! (VIDEO)

Obožava Srbiju!

Džon Čalis, zvezda serije "Mućke" koji je glumio Bojsija, nekoliko puta je dolazio u posetu u Beograd i veoma je vezan za prestonicu Srbije, gde je uvek bio dočekan kao velika zvezda.

Britanski glumac se oglasio na Tviteru i imao je pohvalne reči o Uragankama nakon prolaska u finale Evrovizije.

I told you! What >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a country! #Serbia will be proud tonight. #eurovision pic.twitter.com/755yJNssr8

— John Challis (@BeingBoycie) May 20, 2021

- Rekao sam vam! Kakva zemlja! Večeras je Srbija ponosna! - stoji u objavi slavnog glumca.

Podsetimo, Britanac je u Srbiji snimao dokumentarac upravo o fenomenu serije "Mućke" i njegovom liku, koji je proslavio Srbiju u Velikoj Britaniji.

- Osećao sam se kao pop zvezda, bilo je izvanredno. Stalno su me pitali gde je Marlin - rekao je tada Džon o svom iskustvu tokom boravka u Srbiji i otkrio da su u stvari likovi Del Boj i Bojsi veoma slični Srbima, koji su veliki trgovci i žele, baš kao i njih dvojica u seriji, što pre i što jednostavnije da postanu milioneri i da je serija baš zbog toga veoma popularna.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Hurricane očarale i Bojsija iz „Mućki“

Izvor: OkRadio.rs, 21.Maj.2021

Već je svima poznato koliko glumac Džon Čalis, najpoznatiji po liku Bojsija iz kultne TV serije „Mućke“ obožava Srbiju, a to je opet dokazao i svojim statusom na Tviteru u kojem je izrazio oduševljenje i čestitao Uragankama plasman u finale Evrovizije. Džon je objavio fotografiju Ivane,...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.