KAKO OVO RADI? Ovaj trik niko ne može da provali, da li ste vi dovoljno pametni? (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 27.Jul.2019, 22:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAKO OVO RADI? Ovaj trik niko ne može da provali, da li ste vi dovoljno pametni? (VIDEO)

Japanac Isamu Nagano iznenadio je ljude širom sveta kad je na društvenim mrežama objavio video na kojem se vidi čovek koji pokazuje sposobnost telekineze. On je u snimio trik, a video je brzo postao viralan i proširio se društvenim mrežama. I pored toga što je snimak stekao veliku popularnost, niko još uvek ne zna ko “mađioničar” sa snimka. 昨日ベルの喫煙所にすげーおっちゃんおった どーなってんだ😀🙃 pic.twitter.com/vexStIOd5o — Felipe◢ ◤ >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << (@FustDrift) October 23, 2016 Korisnici društvenih mreža i dalje se čude triku i nagađaju u čemu je fora. Iako imaju svakakve ideje i teorija, niko nije uspeo sa sa sigurnošću da ustanovi o čemu je tu reč. More
The post KAKO OVO RADI? Ovaj trik niko ne može da provali, da li ste vi dovoljno pametni? (VIDEO) appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.