KAKAV MALER NA DAN NEZAVISNOSTI: Pocepala se najveća crnogorska zastava na Cetinju (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Maj.2021, 14:56

KAKAV MALER NA DAN NEZAVISNOSTI: Pocepala se "najveća crnogorska zastava" na Cetinju (VIDEO)

​Zastava površine 5.000 kvadratnih metara i težine 700 kilograma je trebalo da bude podignuta prilikom glavne ceremonije u 18 sati na Cetinju.

Na društvenim mrežama osvanuo je snimak pocepane crnogorske zastave koja je, uoči obeležavanja Dana nezavisnosti u toj zemlju, najavljivana kao najveća do sada.

Pocepala se najveća crnogorska zastava#CrnaGora #vesti

👇👇👇 pic.twitter.com/MLuhoTuQc9
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
— Sputnik Србијa (@rs_sputnik) May 21, 2021

- Najveću crnogorsku zastavu na svetu - kako je bila najavljivana, je napravila bosanskohercegovačka firma "Laser" iz Ljubuškog.

Program povodom Dana nezavisnosti upriličen je na nekoliko lokacija na Cetinju, a građani su se povodom proslave praznika okupili na Ivanovim koritima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bandera POCEPALA najveću crnogorsku zastavu od 100x50 metara, ubrzano je ušivaju za večerašnju proslavu na Cetinju (VIDEO)

Izvor: Blic, 21.Maj.2021

Najveća crnogorska zastava koja treba da bude podignuta u 18 sati na Cetinju gde se danas proslavlja Dan nezavisnosti Crne Gore, pocepana je tokom razvijanja! Kako se vidi na snimku koji su objavili lokalni mediji, zastava je pocepana na banderu dok su je podizali sa zemlje! Na lice mesta hitno je poslata...

Nastavak na Blic...

Proslava Dana nezavisnosti na Cetinju: U toku priprema za podizanje zastave od 5.000 metara kvadratnih

Izvor: Blic, 21.Maj.2021

Na nekoliko lokacija na Cetinju u Crnoj Gori danas će biti proslavljen Dan nezavisnosti. Tim povodom planirano je i podizanje crnogorske zastave od 5.000 metara kvadratnih.

Nastavak na Blic...

Proslava Dana nezavisnosti na Cetinju: Podignuta najveća crnogorska zastava uz vatromet, površine 5.000 metara kvadratnih i teška 700 kilograma (FOTO)

Izvor: Blic, 21.Maj.2021

Naveća crnogorska zastava podignuta je večeras oko 21 čas na Cetinju, povodom proslave Dana nezavisnosti.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.