KAKAF GAF: Pogledajte šta je veliki Gardijan objavio o Kobiju Brajantu u trenutku dok se svetom širila vest da je poginuo

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jan.2020, 01:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAKAF GAF: Pogledajte šta je veliki Gardijan objavio o Kobiju Brajantu u trenutku dok se svetom širila vest da je poginuo

Gardijan je na Tviteru podelio vest o tome da je Kobi izgubio treću poziciju na "večnoj listi" strelaca

Britanski list Gardijan objavio je izvinjenje zbog gafa koji se dogodio nakon što je svet obišla vest o pogibiji košarkaške legende Kobija Brajanta.

Legendarni američki košarkaš i jedan od najboljih u NBA istoriji Kobi Brajant poginuo je u 41. godini u helikopterskoj nesreći koja se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dogodila u Kalabasu.

Vest o tragediji prvo je preneo TMZ, a nakon toga je vest potvrđena i za brojne svetske medije.

We apologise unreservedly for the tweeted story about Kobe Bryant losing his third place in the NBA all-time scoring list.

It had been scheduled earlier in the day before we knew of the sad death of Kobe Bryant. The tweet should not have gone out – and has now been deleted

— Guardian news (@guardiannews) January 26, 2020

Nakon što se vest proširila, Gardijan je na Tviteru podelio vest o tome da je Kobi Brant izgubio treću poziciju na "večnoj listi" strelaca. Prestigao ga je Lebron Džejms.

Gardijan je naveo da je u pitanju greška koja se dogodila zbog objave koja je bila ranije "navijena".

- Izvinjavamo se bezrezervno zbog tvitovane priče o tome da je Kobi Brajant izgubio treće mesto na NBA listi poena. Bilo je zakazano ranije u toku dana, pre nego što smo saznali za smrt Kobija Brajanta. Tvit nije trebalo da bude objavljen i sada je obrisan - naveo je Gardijan.
Pogledaj vesti o: Košarka,   NBA

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"Igrao sam protiv Brajanta. To ću pričati deci do kraja života" VIDEO

Izvor: B92, 27.Jan.2020

Košarkaš Partizana Džejms Makadu pričao je za O2 o tragično stradalom Kobiju Brajantu...Brajant je poginuo u nedelju u helikopterskoj nesreći u kojoj je stradalo devet osoba, uključujući i njegovu 13-godišnu ćerku...Mekadu je kao član Golden Stejt Voriorsa igrao protiv Brajanta u njegovoj...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.