Juventus se opet igrao živcima navijača, tajno oružje Filip Bradarić! (video)

Izvor: Sportske.net, 03.Nov.2018, 23:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Juventus se opet igrao živcima navijača, tajno oružje Filip Bradarić! (video)

Nije bilo lako, Juve opet mislio na Junajted, ali je nesrećni Hrvat bio centralna figura meča. Ronaldo promašivao, ali ponovo zabeležio asistenciju...

Meč na "Alijancu" počeo je ceremonijem, predsednik Anjeli je uručio dres sa brojem 400 Ronaldu koji je pozdravljen ovacijama, postao je prvi čovek u istoriji fudbala koji je postigao taj broj golova u vodećim evropskim ligama.

I onda u prvom minutu gol. Primio je Dibala loptu, poslao na ringišpil štopere Kaljarija, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i onda dok se klizao uspeo da pogodi ugao Kranja. Kapitenska traka mu prija, morao je da sačeka VAR, nije bio u ofsajdu, Juve je poveo.

Dybala, a pura gambeta... Lindo gol 👇 pic.twitter.com/ykESt1sAUA

— Hernán Laurino (@cholito82) 03. новембар 2018.

I onda, očekivano, domaćin je posle desetak agresivnih minuta stao, prvo je Pavoleti naterao Šćešnog na čudo, ali to nije bila dovoljna opomena domaćima. Žoao Pedro je u jednom od narednih napada primio loptu, iz okreta pogodio ugao, zasluženih 1:1.

Joao Pedro ⚽️ makes the game level for the islander's! #JuventusCagliari 1-1 . #SerieA pic.twitter.com/SYc3z0Tw9z

— Stereo Serie A (@StereoSerieA) 03. новембар 2018.

A onda je Kaljari sam sebi pucao u nogu, centaršut sa leve strane, nesrećni Hrvat Bradarić je uklizao u loptu i postigao veoma smešan autogol. Ni iz čega, Juve ponovo vodi.

#JuveCagliari 2️⃣-1️⃣ CSC de #Bradaric ! #SerieATIM 🇮🇹 pic.twitter.com/wdlNDtllJp

— CalciomioTV (@CalciomioTV) 03. новембар 2018.

Do kraja poluvremena Ronaldo pogađa stativu, Juve je sa jednim golom prednosti otišao na odmor. Moglo je biti više Bradarić je igrao rukom, ličilo je na penal, ali je sudija Marijani gledao VAR i zaključio da to nije bila ruka, iskreno, na snimku se činilo drugačije.

U nastavku, slična priča, na momente uspavanka, pokušavao je Juventus pritiskom oko 60. minuta da reši meč, da izbegne minu kao protiv Đenove kada su dozvolili da gosti odnesu bodove.

Ređali su se promašaji Ronalda, Bentankura i Dibale, pa je onda Pavoleti pet minuta pre kraja mogao da izjednači. Umesto toga, sevnula je kontra, šesta asistencija Ronalda ove sezone, Kuadrado otklanja dilemu, 3:1, Juve opet na +6.

Cuadrado ⚽️ with the help of Ronaldo, ensures 3 points for the bianconeri! #JuventusCagliari 3-1 . #SerieA pic.twitter.com/GEcIZ52IJR

— Stereo Serie A (@StereoSerieA) 03. новембар 2018.

U današnjim mečevima, ubedljiva pobeda Intera, remi u Toskani između Fiorentine i Rome.

Napoli - Inter 5:1

Đenova - Inter 5:0

Fiorentina - Roma 1:1

Juventus - Kaljari 3:1

Nedelja:

Lacio - SPAL 12:30

Kjevo - Sasuolo 15:00

Parma - Frozinone

Sampdorija - Torino

Bolonja - Atalanta 18:00

Udineze - Milan 20:45

Na tabeli Juventus ima 31 bod, slede Inter i Napoli sa po 25, Milan i Lacio imaju po 18 i meč manje, Roma i Fiorentina 16 bodova...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.