Jovana Nikolić i Marko Mišković dobili ćerku Antoninu

Izvor: Večernje novosti, 22.Mar.2013, 15:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovana Nikolić i Marko Mišković dobili ćerku Antoninu

POP pevačica Jovana Nikolić i biznismen Marko Mišković u petak su postali roditelji. Ćerka reditelja Božidara Nikolića rodila je devojčicu koja će se zvati Antonina. Jovana se porodila u 11.40 u Ginekološko-akušerskoj klinici u Višegradskoj ulici u Beogradu, a devojčicu, dugačku 52 centimentra i tešku 3.450 grama, na svet je donela carskim rezom.Radosnu vest prva je na “Tviteru” objavila Jovanina sestra Maša Karić.- Jovana i Marko su postali mama i tata! Rodila nam se Antonina, mala crnokosa devojčica. Najponosnija tetka na svetu - napisala je na “Tviteru” Maša Karić.Marko i njegov otac biznismen Miroslavom Mišković već tri meseca se nalaze u pritvoru. Mediji su prethodnih meseci spekulisali da će se Jovana poroditi u Londonu, međutim, pevačica je rešila da svoje prvo dete donese na svet u Beogradu, a novopečeni roditelji saznali su da će dobiti ćerku još krajem prošle godine. Par je planirao intimno venčanje u krugu porodice pre rođenja deteta, a ovog leta, navodno, i veliku svadbu u Beogradu.Jovana i Marko u emotivnoj vezi su oko pet godina, pevačica je u početku krila da je u ljubavi sa mladim biznismenom, ali ni kasnije nije želela javno da govori o svom emotivnom životu.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Jovana Nikolić i Marko Mišković postali roditelji!

Izvor: Scandal.rs, 22.Mar.2013

Pop pevačica Jovana Nikolić, i njen dragi Marko Mišković, danas su postali ponosni roditelji male crnokose devojčice. Dali su joj ime Antonina. Na Tviteru se oglasila Jovanina sestra Maša,  i na interesantan način predstavila svoju sestričinu. Mala Antonina je teška 3450 grama, a dugačka...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.