JEZIVI detalji hapšenja SRBINA, koji je SEJAO SMRT širom Evrope

Izvor: BKTV News, 16.Dec.2017, 12:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JEZIVI detalji hapšenja SRBINA, koji je SEJAO SMRT širom Evrope

Stotine policajaca su tragale za njim!

Srbin Igor Vaclavić, poznat i pod pseudonimom Igor Rus ili Norbert Feher, koji je uhapšen u Španiji, u bekstvu je bio od aprila kada je u Italiji ubio dvoje ljudi. Uhapšen je u Španiji nakon što je ubio još troje ljudi, piše britanski Telegraf.

Srpski "Rambo", kako se sumnja, ubio je čuvara parka i konobara u Italiji. Mesecima se skrivao po šumama.

‘Igor el ruso’, el asesino de Teruel: peligroso exmilitar >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << experto en armas y lucha https://t.co/fV5luYuLbI pic.twitter.com/q9ZazzYglB

Usledila je masovna potraga u koju su bile uključene stotine policajaca i vojnika, ali on kao da je bio propao u zemlju.

Nadimak Rambo su mu dodelili mediji zbog sposobnosti da preživi u divljini.

Španska policija ga je otkrila u petak na jednoj farmi u gradu Teruel na istoku zemlje. U pucnjavi su ubijena dva policajca i jedan poljoprivrednik.

Umesto da se preda kada ga je policija okružila, on je počeo da puca i ubio dvojicu policajaca. Ukrao je automobil i počeo da beži, ali je doživeo nesreću te je uhapšen.

Policija je kod njega našla tri pištolja, od kojih su dva bila ukradena od policajaca koje je ubio.

U Srbiji je osumnjičen za oružanu pljačku i seksualno zlostavljanje.

U Italiji je ubio 52-godišnjeg konobara kada je pokušao da opljačka kafić. Nedelju dana kasnije uočio ga je jedan čuvar parka i policajac, ali je odmah otvorio vatru na njih i ubio čuvara parka, a policajca teško ranio.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UHVAĆEN POSLE MASAKRA NA FARMI Kako je otkriven Igor Srbin, čiji su krvavi tragovi ostajali od Italije do Španije

Izvor: Blic, 17.Dec.2017, 08:50

Norbert Feher (36), poznat kao i Igor Vaclavić, Igor Srbin, pa čak i Igor Rus, najtraženiji državljanin Srbije u Italiji, uhapšen je u četvrtak u Španiji...Najtraženiji Srbin, italijanski begunac, uhapšen je u Španiji, u Turuelu blizu Saragose, i to nakon masakra u kome je likvidirao dvojicu...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.