Italijanskog političara ismevaju na Tviteru - SUDBINA SE OKRENULA PROTIV NJEGA! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Mar.2019, 21:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Italijanskog političara ismevaju na Tviteru - SUDBINA SE OKRENULA PROTIV NJEGA! (FOTO)

Guverner Italijanske pokrajine Friuli-Venecia Đulija je doživeo ironičan obrt sudbine. Dočekan je masovnim ismevanjem na društvenim mrežama jer je bio protiv vakcine, a sad je dobio - boginje!

Italijanski političar koji je bio vokalni protivnik uvođenja zakona o obaveznosti vakcina je primljen u bolnicu sa slučajem malih boginja, što je dovelo do poplave tvitova sa izjavama tipa – rekli smo ti, ko ti je kriv – iako je on u međuvremenu promenio mišljenje, i sada podržava >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vakcinisanje!

Every once in a while in our crazy universe, things are fair and just.

Massimiliano Fedriga, a senior member of Italy's far-right League party, and an outspoken critic of Italy’s mandatory vaccination rules, was hospitalized for chickenpox. https://t.co/3Y46eF7zPM

— drbc (@DBattistella) March 19, 2019

Masimiliano Fedriga, guverner Friuli-Venecia Đulija regiona u Italiji, dočekan je ismevanjem javnosti kada je otkriveno da je primljen u bolnicu i da boluje od malih boginja.

Fedriga se suprotstavio donošenju zakona koje bi vakcine činilo obaveznim, sa sve izjavama da su takve mere staljinističke, i da je bolje da vlasti pokušaju lepim rečima da primole porodice da vakcinišu svoju decu.

Uprkos podršci voljnom vakcinisanju, Fedriga je obeležen kao protivnik vakcinacije, i rečeno mu je da je dobio ono što je zaslužio time što je pljunuo u lice naučnog progresa.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.