Italijani ponovo briljiraju - Ovo nije gol?! (foto)

Izvor: Sportske.net, 27.Dec.2019, 01:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Italijani ponovo briljiraju - Ovo nije gol?! (foto)

Neverovatne scene na Apeninima.

U senci poznatog engleskog "boksing deja" se igralo i na Čizmi, doduše mečevi osamnaestog kola Serije B.

Ono što je susret ove lige učinilo veoma zanimljiv jeste ogroman previd sudije na meču Kosenca - Empoli koji se završio pobedom domaćina rezultatom 1:0.

Međutim, u najmanju ruku se može reći da sudije nisu briljirale na ovom meču.

Gostima je poništen očigledno čist gol koji bi vredeo makar bod, na >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << žalost u Seriji B ne postoji gol-tehnologija kao u Seriji A tako da gosti nisu mogli ništa da odgovore na tvrdoglavost sudija.

🤔 pic.twitter.com/cQqZFkwNDx

— Empoli Fc Official (@EmpoliCalcio) December 26, 2019

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

PRED DERBI U MORAČI: ABA liga donela ŠOKANTNU odluku koja će NALJUTITI Zvezdaše! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Dec.2019

Ovo je iznenadilo mnoge...Košarkaši Crvene zvezde u ponedeljak gostuju u "Morači" ekipi Budućnosti u derbiju 13. kola ABA lige, a prve informacije su da za taj susret neće biti delegirane najbolje sudije u Regionu...Iz Crne Gore stižu vesti da će derbi suditi Sašo Petek iz Slovenije, Mario Majkić...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.