Instagram želi da vam pomogne da odlučite koga ćete otpratiti

Izvor: Informacija.rs, 21.Okt.2019, 10:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Instagram želi da vam pomogne da odlučite koga ćete otpratiti

Ako ste od onih koji na Instagramu prate stotine a možda i hiljade profila, velike su šanse da ne znate koga sve pratite jer većinu profila uopšte ne viđate u svom feedu. Možda vam to ne smeta, ali ako želite da smanjite broj profila koje pratite, Instagram bi mogao da vam pomogne u tome. Istraživač Džejn Mančung Vong otkrila je pa objavila na Twitteru da Instagram testira novu funkciju koja će pomoći korisnicima da odluče koga će otpratiti. Prema onome što je Vong videla, Instagram testira grupisanje profila koje korisnik prati u...
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Informacija.rs...






Povezane vesti

Instagram testira opcije za lakše upravljanje nalozima

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Okt.2019

Oni koji često koriste Instagram nerijetko se nađu u situaciji da počnu da prate stotine, ako ne i hiljade drugih korisnika. Na kraju, korisnik zaboravi koga je sve pratio a verovatno većinu ljudi iz liste i ne vidi u svojim feedovima.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Informacija.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Informacija.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.