Igrači na spavanju, Anćeloti tvituje - Evo šta poručuje u minut do 12! (foto)

Izvor: Sportske.net, 17.Sep.2018, 23:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Igrači na spavanju, Anćeloti tvituje - Evo šta poručuje u "minut do 12"! (foto)

Pola časa pre ponoći trener Napolija Karlo Anćeloti odlučio da se oglasi putem Tvitera.

Govorio je ranije danas na konferenciji za medije o sutrašnjoj utakmici Karlo Anćeloti, ali je pred ulazak u novi dan Italijan rešio da se oglasi i na društvenim mrežama.

Pola časa pre ponoći trener Napolija podelio je sa pratiocima na Tviteru fotografiju sa večerašnjeg treninga u Beogradu, a uz nju je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ostavio i sledeću poruku:

"Pripremam se za debi u Ligi šampiona sa Napolijem na ovom istorijskom stadionu. Daćemo sve od sebe da prikažemo što bolju igru", napisao je Anćeloti.

Jasno je i na osnovu ovog tvita da Italijan ima ogromno poštovanje za Crvenu zvezdu jer još uvek pamti mečeve na "Marakani" kao igrač i trener Milana.

Karlo Anćeloti će nakon sutrašnje utakmice ispisati novu stranicu u istoriji Lige šampiona, pošto će mu Napoli biti osmi klub koji je vodio u elitnom takmičenju.

Više o tome mogli ste da čitate OVDE.

Utakmica Crvena zvezda - Napoli igra se u utorak od 21 čas na stadionu "Rajko Mitić".

Getting ready for my Champions League debut with Napoli in this historical stadium. We will give our all to make it a great performance. #ucl #forzanapolisempre pic.twitter.com/dD2TlLNHy3

— Carlo Ancelotti (@MrAncelotti) 17. септембар 2018.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.