IZBAČEN IZ TAKTA! Orozović PODIVLJAO zbog komentara na Tviteru, urlao na Brendona! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Avg.2020, 08:04

IZBAČEN IZ TAKTA! Orozović PODIVLJAO zbog komentara na Tviteru, urlao na Brendona! (VIDEO)

Nije mu pravo.

I sinoćnoj emisiji "Narod pita" voditelj se osvrnuo na publiku sa Tvitera i njihove komentare na račun gostiju, Nikole Orozovića i Branislava Radonića Brendona.

Oni su i ove večeri bili podeljeni, pa su neki smatrali da je Orozović homofob, a drugi da je ipak Brendon taj koji "juri" za Nikolom.

Odgovori Radonića razbesneli su Nikolu, pa je povisio ton, zbog čega je ponovo došlo do njihovog sukoba.

Naredni gledalac, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ratko, uključio se da komentariše večerašnja dešavanja.

- Nidžo, zgodan si, verovatno pucaju na tebe i dečaci i devojčice. Ivana Krunić mi ide uz tebe. Ostani takav kakav jesi. Brendone, ti moraš biti u rijalitiju sa Miljanom, jer su potrebne dvorske lude! - rekao je gledalac.

LUNA UZELA PIŠTOLJ U RUKE I BACALA NOVČANICE! Nikad žešći i nikad bahatiji PROVOD Đoganijeve (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.