HRVATA UNIŠTAVAJU NA TVITERU: Pogledajte kako navijači SPDRAJU Rebića zbog KUG FU poteza na meču

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jun.2020, 12:48

HRVATA UNIŠTAVAJU NA TVITERU: Pogledajte kako navijači "SPDRAJU" Rebića zbog KUG FU poteza na meču

Nesmotrenost.

Juventus i Milan su igrali bez golova u revanš meču polufinla Kupa Italije, aloi susret su pobeležila dva momenta na samom startu meča.

Prvo je Kristijano Ronaldo promašio penal, a zatim je u nastavku akcije hrvatski reprezentativni napadač Ante Rebić isključen je u 17. minuti susreta zbog nesmotrenog starta na Danilu.

Everybody was kung fu fighting 🙅🏿‍♂️... #Rebic #JuventusMilan pic. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << twitter.com/b0tP7dkbcJ

— AK84 (@akwest84) June 12, 2020

Zbog ovog poteza, krenulo je masovno "spdanje" hrvatskog fudbalera.

Inter je, pre pauze zbog korone, praktično izgubio šampionsku trku, i zato mu je Kup veoma važan. Ali nije u dobroj situaciji - u prvom meču polufinala je kod kuće izgubio od Napolija (0:1) i večeras (21.00) će probati da to nadoknadi. Dvojka u Napulju je 2,60, kec 2,70, a iks 3,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Napoli - Inter.

If you haven't seen the Rebic red card I'll give you a clue... 😅 #JuveMilan pic.twitter.com/bXCpCt3iF2

— G.Pirlo FI (@GingerPirlo_FI) June 12, 2020

Replay of rebic red card #JuveMilan pic.twitter.com/mZJvkXkzAt

— Niall Gordon (@niallg83) June 12, 2020

Torino, 12 Giugno 2020

L’involontario fallo di Rebic su Danilo che condiziona Juventus-Milan. #FotografieSegnanti #12giugno #JuveMilan #Juventus #Milan #Rebic #CoppaItalia pic.twitter.com/5yPP08J4An

— Fotografie Segnanti (@segnanti) June 12, 2020

BONUS GALERIJA

Pogkledajte kako izgleda Beatris, sestra bliznakinja teniserke Eženi Bušar.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.