Gospodin Pepe Reina, pomogao spašavanju španskog kluba! (foto)

Izvor: Sportske.net, 23.Nov.2018, 22:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gospodin Pepe Reina, pomogao spašavanju španskog kluba! (foto)

Zamolio druge da i oni urade slično.

Milanov golman Pepe Reina je pomogao španskom klubu kako bi se spasio.

Real Mursija je trenutno u vrlo teškom periodu. Nakon nekoliko promena vlasništva, sada su akcije ovog kluba dostupne svima koji imaju dovoljno novca da ih kupe.

Trenutno su u trećoj ligi, a Pepe Reina je objavio na Tviteru kako je kupio akcije i na taj način pomogao ovom klubu.

Akcije su dostupne svima, pa je zato iskusni golman >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << zamolio i ostale koji su u mogućnosti da kupe akcije, da to i urade i na taj način pomognu timu. Reina nije otkrio koliko je kupio, ali poznato je da je cena 10 akcija 1,22 miliona evra.

-

X un Histórico, creo q merece la pena q nos unamos todos los q amamos este deporte y aportemos un pequeñito grano de arena!!! 👏🏻👌🏻 https://t.co/Ezx9xOgRdZ

— Pepe Reina (@PReina25) November 21, 2018
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.