Egomanijak: Ronalda prozivaju na Tviteru zbog poništenog gola Dibale

Izvor: B92, 13.Dec.2018, 20:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Egomanijak: Ronalda prozivaju na Tviteru zbog poništenog gola Dibale

Fudbaleri Juventusa poraženi su u poslednjem meču H grupe Lige šampiona u Bernu od Jang Bojsa (2:1), a mnogi su za tako nešto okrivili Kristijana Ronalda.

Portugalac je bio asistent kod gola Paola Dibale, ali je u posednjem minutu nadoknade vremena iznervirao mnoge pristalice Stare dame.

Dibala je u 94. minutu uputio sjajan udarac sa 18 metara, postigao je gol, ali je Ronaldo, koji je bio iza >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << poslednjeg igrača odbrane švajcarske ekipe, glavom okrznuo loptu i gol je poništen.

Da li je Kristijano imao želju da odigra ili je refleksno reagovao, to je drugo pitanje, tek, mnogima se nije dopalo ponašanje Portugalca kojeg su označili kao direktnog krivca što gol nije priznat i što je Juventus poražen.

"Dibala je postigao fantastičan gol i Ronaldo je skočio dok je bio u ofsajdu u pokušaju da dodirne loptu. Egomanijak. Gol poništen zbog ofsajda", poruka je fudbalskog portala 442oons na Tviteru.

"Tužno je što je poništen takav gol Dibale jer je Ronaldo pokušao da se istakne", napisao je neko od navijača.

"Ronaldo je pokušao da se istakne kod gola Dibale iako je bio u ofsajdu. Njegov tim je izgubio jer je bio sebičan i nije dopustio da se njegov kolega raduje golu. Ljudi mi govore kako je on lider a Mesi nije. Kraj svake diskusije", glasio je još jedan komentar.

Naravno, bilo je i onih koji su pokušali da odbrane Ronalda rekavši da nema govora o sebičnosti jer je on asistirao Dibali kod prethodnog gola.

Biće pre da su mnogi bili besni jer Kristijano nije iskoristio nijednu od pet prilika protiv Jang Bojsa. Kako god bilo, Portugalac je u centru pažnje iz ovih ili onih razloga...
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.