Država daje od 2.000 do 3.000 evra građanima: Potrebno je uraditi samo jedno!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Avg.2019, 13:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Država daje od 2.000 do 3.000 evra građanima: Potrebno je uraditi samo jedno!

Ministar ekonomije Severne Makedonije Krešnik Bekteši najavio je subvencije od 2.000 do 3.000 evra za građane koji žele da zamene svoj stari automobil novim.

Kako je najavio, kriterijumi za dobijanje subvencije za novi automobil još nisu precizirani, ali ce biti bazirani na prihodima u porodici.

Bekteši je rekao da je ovo jedna od mera koje predviđa novi Zakon o motornim vozilima usvojen u Sobranju Severne Makedonije.

Од 2.000 до 3.000 евра субвенција >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << за замена на старо со ново возило https://t.co/PEBP4Y8Gyw pic.twitter.com/om4NoFhqXb

— Bulevar.mk (@bulevarmkd) July 31, 2019

Zakon prema ministrovim rečima predviđa i subvencije za ugrađivanje pogona na alternativna goriva, pa se ne odbacuje mogućnost da ovom merom budu obuhvaćeni i oni koji su ugradili plinski pogon.

Pogledajte rezultate
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.