Izvor: RTS, 26.Jan.2022, 13:30

Davenport o održavanju izbora na KiM: OEBS spreman da pomogne

Kancelarija OEBS-a u Prištini saopštila je na Tviteru da je upoznala Ministarstvo spoljnih poslova Srbije i Kancelariju za KiM o dosadašnjem radu, kao i o pružanju podrške pravima nevećinskih zajednica na KiM.
Šef misije OEBS-a u Prištini Majkl Davenport ponovio je spremnost te organizacije da pomogne u prikupljanju glasačkih kutija za izbore koje raspisuje Beograd.

OEBS je, kako kaže Davenport, spreman da pomogne "uz saglasnost svih relevantnih institucija".

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

OEBS spreman da prikuplja glasačke listiće sa srpskih izbora

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Jan.2022

Šef Misije OEBS na Kosovu Majkl Devenport ponovio je, tokom razgovora sa predstavnicima Ministarstva spoljnih poslova i Kancelarije za Kosovo i Metohiju, da je ta organizacija spremna da prikuplja glasačke listiće sa budućih srpskih izbora, navela je danas Misija OEBS-a u Prištini na svom Tviter...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.