Da li je sada jasno gde će? Zlatan se oprostio od Amera: Sad idite i gledajte bejzbol!

Izvor: Sportske.net, 13.Nov.2019, 23:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li je sada jasno gde će? Zlatan se oprostio od Amera: "Sad idite i gledajte bejzbol!"

Zlatan Ibrahimović neće biti i naredne sezone u Galaksiju.

Gde ćemo gledati naredne sezone Zlatana Ibrahimovića?

Ono što je sada sigurno jeste da neće biti u Los Anđeles Galaksiju. Ibra je večeras objavio zahvalnicu ovom klubu na jedinstven način.

"Dođoh, videh, osvojih. Hvala ti, Galaksi, što si me oživeo ponovo. Za navijače Galaksija - želeli ste Zlatana, dao sam vam Zlatana. Molim i drugi put. Priča se nastavlja, a sada se vratite da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << gledate bejzbol", napisao je na Tviteru legendarni Šveđanin.

Šta sada?

Očigledno je da je Galaksi odbio da mu ponudi 7,5 miliona dolara koliko je on tražio, pa je povratak u Evropu i više nego realan. Milan i Bolonja su tu, ali je Milan sa daleko boljim finansijskim mogućnostima u prednosti.

I came, I saw, I conquered. Thank you @lagalaxy for making me feel alive again. To the Galaxy fans - you wanted Zlatan, I gave you Zlatan. You are welcome. The story continues...Now go back to watch baseball pic.twitter.com/kkL6B6dJBr

— Zlatan Ibrahimović (@Ibra_official) November 13, 2019

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nakon što im je rekao da "sad mogu da prate bejzbol", Galaksi uputio par reči Zlatanu

Izvor: Sportske.net, 14.Nov.2019, 00:13

Zlatan je danas napustio Galaksi...Legendarni švedski fudbaler Zlatan Ibrahimović više nije član Los Anđeles Galaksija što smo saznali iz njegove objave na Tviteru u kojoj je poručio Amerikancima da sada mogu da se okrenu bejzbolu...Sada se i Galaksi oprostio od Zlatana....."Želimo da se zahvalimo...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.