Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jul.2019, 12:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DO SADA NEVIĐENO: Izraelski ambasador izvodio "stav na šake" ispred Makedonskog predsednika! (FOTO)

Izraelski ambasador demonstrirao gimnastičke veštine u predsedničkom kabinetu!

Predsednik Severne Makedonije Stevo Pendarovski objavio je na Tviteru fotografiju nečega što se verovatno nikada nije pre desilo u njegovom kabinetu, pošto je izraelski ambasador u Skoplju Dan Orjan, sa kojim se sastao, izveo pred njim "stav na šake" oslanjajući se pritom samo na jednu ruku.

- Ova fotografija, ''stav na šake'' >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izraelskog ambasadora Dana Orjana neka bude motiv i razlog više zato što je vežbanje mnogo važno, a najčešće i zabavno - tvitovao je Pendarovski.

Kako navodi plusinfo.mk, Orjan ima običaj da u mestima koja posećuje izvede po neku gimnastičku vežbu, pa je tako u Bitolju napravio špagu, a "stav na šake" već je jednom prilikom izveo na trgu u Skoplju.

Dan Oryan speaks of Albania-Israel https://t.co/PpitDoSFhw pic.twitter.com/Z9BehgJ0VD

— rudina hoxha (@rudinahoxha1) November 25, 2015

Navodi se da je Orjan počeo da se bavi gimnastikom kada je imao 10 godina.

Krenuo je da čisti bojler i zanemeo od ŠOKA kada je video šta je sve pronašao u njemu (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

IZRAELSKI AMBASADOR ZAPANJIO PREDSEDNIKA SEVERNE MAKEDONIJE: Dan Orjan u kabinetu Pendarovskog uradio nešto NEVIĐENO! (FOTO)

Izvor: Kurir, 27.Jul.2019

Predsednik Severne Makedonije Stevo Pendarovski objavio je na Tviteru fotografiju nečega što se verovatno nikada pre nije desilo u njegovom kabinetu, pošto je izraelski ambasador u Skoplju Dan Orjan, sa kojim se sastao, izveo pred njim „stoj na rukama“, oslanjajući se pritom samo na jednu ruku.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.