Bura na Tviteru: Izdao si Kurde i ne umeš da napišeš Bitlsi

Izvor: B92, 10.Okt.2019, 08:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bura na Tviteru: Izdao si Kurde i ne umeš da napišeš "Bitlsi"

Objava američkog predsednika na Tviteru da su "Bitlsi" premešteni na nepoznatu lokaciju izazvala je niz negativnih reakcija, između ostalog, i zbog spelovanja.

Donald Tramp je objavio na svom Tviter nalogu da su takozvani "Bitlsi" premešteni na nepoznatu lokaciju kako bi mogli da ih "drže na oku" dok traje turski vojni upad na to područje, ali su Bitlsi spelovani kao "Beetles" umesto "Beatles".

Pored "lošeg engleskog", hiljade ljudi koji su komentarisali >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Trampov tvit, zameraju američkom predsedniku i to što povlačenjem američkih trupa sa severa Sirije ponovo oživljava ISIS i što je ostavio Kurde "na cedilu" i "na milost i nemilost Turcima". Korisnici ove društvene mreže već uveliko koriste hešteg #TrumpBetrayedTheKurds.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.