Brat Nikole Jokića debitovao u MMA nokautom u 1. rundi!

Izvor: Mondo, 14.Okt.2018, 22:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brat Nikole Jokića debitovao u MMA nokautom u 1. rundi!

Znate ih, pisali smo o njima...

O starijoj braći Nikole Jokića već smo pisali.

I Amerikanci znaju za njih, jer... sve što je moglo da se sazna vezano za senzaciju iz Srbije u dresu Denver Nagetsa, bilo je interesantno. Pa tako i životi Strahinje (33) i Nemanje (32).

Nemanja, "najopasniji" od trijice stasistih Somboraca, rešio je da se oproba u MMA ringu i debi okončao tehničkim nokautom u prvoj rundi.

"U SLOBODNO VREME BIJEM >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << SE SA BRAĆOM"

Dok se i dalje čeka eventualni video zapis sa borbe, poslužiće fotka koju je na Twitter profilu objavio Harison Vind, koji izveštava sa utakmica Nagetsa.

Nemanja Jokic, one of Nikola Jokic’s older brothers, won his MMA debut last night in Denver via first round TKO. “When I got back home I knocked him out,” Jokic said at practice today. pic.twitter.com/Js2Eg6WnOz

— Harrison Wind (@HarrisonWind) October 14, 2018

Vind je citirao i Nikolu Jokića, koji se tokom treninga u nedelju ujutru našalio rečima…

"Nokautirao sam ga kada sam došao kući..."



Izvor: YouTube

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jokićev brat debitovao nokautom u MMA; Nikola: Nokautirao sam ja njega

Izvor: B92, 15.Okt.2018, 11:10

Nemanja Jokić, stariji brat srpskog košarkaša Nikole, odlučio je da krene u potpuno suprotnom sportskom pravcu i oproba se u MMA...Srednji od trojice braće Jokić u noći između nedelje i ponedeljka debitovao je u jednom od najopasnijih sportova i ostvario sjajan rezultat – borbu je završio...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.